nl | en
Samenwerking Workinn Waalwijk en De Mandemakers Groep

Samenwerking Workinn Waalwijk en De Mandemakers Groep

Workinn werkt aan een leefomgeving voor arbeidsmigranten waar kwaliteit, comfort, privacy en toegankelijkheid de standaard is. Woongenot in een prettige omgeving staat centraal. Zeker nu de behoefte naar arbeidsmigranten in Nederland groter wordt.


Workinn Waalwijk wordt gerealiseerd op een steenworp afstand van het hoofdkantoor van De Mandemakers Groep, een belangrijke partner in de realisatie van dit huisvestingsproject.

Wist je dat: Elk appartement volledig is gemeubileerd en beschikt over een grote leefkeuken. Ontworpen, ontwikkeld en geleverd door de De Mandemakers Groep. Een appartement biedt plaats aan 4 tot 6 personen en elke bewoner beschikt over een eigen kamer met koelkast.

Workinn Waalwijk wordt gerealiseerd op bedrijventerrein Haven 7 in Waalwijk. De campus, waar straks plaats is voor vierhonderd bewoners, wordt de derde grootschalige huisvesting voor arbeids- migranten in Waalwijk.

Download hier het hele nieuwsartikel.


Interesse? 


Workinn creëert een tijdelijk thuis.

Workinn voor uw gemeente? Ook behoefte aan een innovatieve oplossing voor arbeidsmigrantenhuisvesting? Neem contact met ons op.

T +31 13 504 6730
Email >