nl | en

Blijf op de hoogte

van de meest actuele ontwikkelingen

Actuele ontwikkelingen

Workinn vindt het belangrijk om belanghebbenden goed en transparant te informeren over actuele ontwikkelingen en mogelijkheden. Enerzijds doen wij dit door actief te communiceren op diverse moderne communicatiekanalen. Primair communiceren wij op sociale media en zijn we actief op Facebook, Twitter en YouTube.

Volgt u Workinn al op alle sociale media kanalen? Zo niet, dan kunt u via de links onderaan rechtstreeks naar de relevante pagina's.

Anderzijds communiceren we middels deze nieuwspagina. Sommige onderwerpen worden uitgebreider uitgelicht, deze nieuwsitems treft u hieronder aan.

Updates en nieuws

Binnenkort zal de bouw van Workinn Waalwijk gaan starten

Roozen van Hoppe gaat binnenkort starten aan de bouw van een innovatief project in Waalwijk. De nieuwbouw zal de naam Workinn Waalwijk gaan dragen. More info >>

Ontwikkeling campus voor 400 arbeidsmigranten in Waalwijk

Roozen van Hoppe zal de bouw van een campus voor 400 arbeidsmigranten aan de Pompweg in Waalwijk gaan ontwikkelen. De campus komt direct achter het distributiecentrum van Ingram Micro op bedrijventerrein Haven Zeven. More info >>

Interesse? 


Workinn creëert een tijdelijk thuis.

Workinn voor uw gemeente? Ook behoefte aan een innovatieve oplossing voor arbeidsmigrantenhuisvesting? Neem contact met ons op.

T +31 13 504 6730
Email >