nl | en

Eerste paal

Workinn Waalwijk

Eerste paal geslagen voor Workinn Waalwijk

Met een hoop menskracht werd symbolisch de eerste paal geslagen voor de bouw van Workinn Waalwijk, een nieuwe campus voor arbeidsmigranten op bedrijventerrein Haven Zeven. Onder andere Hendrik Roozen en wethouder Ronald Bakker waren hierbij aanwezig.

Met de bouw van Workinn Waalwijk speelt Roozen van Hoppe in op de grote vraag naar huisvesting voor arbeidsmigranten uit de regio. 

De campus, waar straks plaats is voor vierhonderd bewoners, wordt de derde grootschalige huisvesting voor arbeidsmigranten in Waalwijk.
Workinn Waalwijk bestaat straks uit drie woongebouwen die worden opgedeeld in woon-units voor zes mensen. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer, de woonkamer en keuken worden gedeeld. Per twee personen is er een badkamer.

Daarnaast komen er gemeenschappelijke ruimtes in het complex, zoals een restaurant, winkel, sportschool, wasserette en ontspanningsruimte. 

Bekijk hieronder de foto’s en lees hier alle informatie over Workinn Waalwijk.

Eerste paal Workinn Waalwijk

Interesse? 


Workinn creëert een tijdelijk thuis.

Workinn voor uw gemeente? Ook behoefte aan een innovatieve oplossing voor arbeidsmigrantenhuisvesting? Neem contact met ons op.

T +31 13 504 6730
Email >