nl | en

Waalwijk

Campus voor 400 arbeidsmigranten

Ontwikkeling campus voor 400 arbeidsmigranten in Waalwijk

Roozen van Hoppe zal de bouw van een campus voor 400 arbeidsmigranten aan de Pompweg in Waalwijk gaan ontwikkelen. De campus komt direct achter het distributiecentrum van Ingram Micro op bedrijventerrein Haven Zeven.

Met de bouw van de grootschalige huisvesting speelt Roozen van Hoppe in op de grote vraag naar huisvesting voor arbeidsmigranten in de regio. Alleen Waalwijk al heeft naar schatting 2.000 bedden nodig voor arbeidsmigranten die hier voor korte tijd komen werken.

De campus aan de Pompweg bestaat straks uit drie woongebouwen die worden opgedeeld in woon-units voor zes arbeiders. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer, de woonkamer en keuken worden gedeeld. Daarnaast komen er gemeenschappelijke ruimtes; een restaurant, winkel, sportschool, wasserette en ontspanningsruimte.

Roozen van Hoppe wil de huisvesting zo energie neutraal mogelijk bouwen. Het gebouw krijgt onder meer een casco van gerecycled beton, energieopwekkend glas in de kozijnen en zonnepanelen op de daken. 

Lees hier het hele artikel uit het Brabantse Dagblad


Interesse? 


Workinn creëert een tijdelijk thuis.

Workinn voor uw gemeente? Ook behoefte aan een innovatieve oplossing voor arbeidsmigrantenhuisvesting? Neem contact met ons op.

T +31 13 504 6730
Email >